NYBYGG

Dersom du ønsker å bygge på nytt, hjelper vi deg gjerne med dette! Vi har lang erfaring med nybygg og prosessen rundt det å bygge nytt. Vi tilpasser løsninger etter dine ønsker! Vår jobb er å gi deg gode innspill og vi diskuterer gode løsninger med deg. Du er vår prioritet og vi vil gi deg det beste resultatet. Kontakt oss i dag!

Bilde av en snekker som bygger på et nybygg - Byggmester Th. Bredholt AS, Sarpsborg, Råde - Snekker, tømrer

TILBYGG

Vil du bygge en vinterhage, en balkong, eller kanskje et ekstra rom? Dette er noe vi kan hjelpe dere med! Vi finner den beste løsningen for deg, og vi hjelper deg fra start til slutt. Ta kontakt med oss for en gratis befaring for å finne den beste løsningen til din bolig. Med vår gode kompetanse er vi de rette for jobben, så gjerne kontakt oss.

REHABILITERING

Ombygging og rehabilitering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Våre fagarbeidere har lang erfaring med restaurering og vil sørge for at bygningens særpreg beholdes, samtidig som huset oppfyller dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Med vår lange erfaring vet vi hva som er mulig å få til innenfor et gitt budsjett.
En snekker som snekrer på et tak

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Byggmester Th. Bredholt AS startet opp i 1978, så vi har lang erfaring fra bransjen. Vi utfører alt av jobb innen nybygg, tilbygg og rehab. Vi utfører også uavhengig av kontroll. Ta kontakt med din snekker hos oss i dag  dersom du trenger vår hjelp!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.