Byggmester Th. Bredholt AS startet opp i 1978, så vi har lang erfaring fra bransjen. I dag er vi 14 ansatte. Vi er et lokalt firma som holder til på Borgenhaugen, Sarpsborg. Men vi utfører jobber i hele Gamle Østfold, helt opp til Oslo. Alt av jobb vi utfører er innen nybygg, tilbygg og rehab. Vi utfører også uavhengig av kontroll.  Det er viktig for oss at produktet vi leverer er av høy kvalitet og at resultatet er tilfredsstillende!

Byggmester Th. Bredholt har jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene og har med dette tilegnet oss masse erfaring og kompetanse. Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Vi gjør alltid vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, og vi er strukturerte og målbevisste. Jobben vår skal alltid bli utført etter avtalt tid og pris. Ta kontakt med oss for en gratis befaring!

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Byggmester Th. Bredholt AS startet opp i 1978, så vi har lang erfaring fra bransjen. Vi utfører alt av jobb innen nybygg, tilbygg og rehab. Vi utfører også uavhengig av kontroll. Ta kontakt med din snekker hos oss i dag  dersom du trenger vår hjelp!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.